Testimoniale

Probabil cea mai buna investiție de când sunt in crypto! Fac bani copiind tradeurile lui Nomad, plus ca învăț multă analiza
Mihai
De doi ani sunt in spațiul crypto, până de curând am fost doar investitor, nu am prea mare experienta in trade! In două luni de când ii copiez trade-uri postate de Nomad am reușit sa îmi dublez portofelul! Ce face Nomad in România imi pare unic! Suferă, trăiește, se bucură, pierde, câștigă alături de noi!"
Balan Iulian
Unul dintre cei mai buni analisti Bitcoin din Romania. Pozitii de trade excelente, explica foarte bine graficele. Multumesc Nomad!
Silviu
Imi place analiza fundamentala si analiza tehnica macro pe care ne-o prezinta Nomad. Trade-uri deschid rar dar profitabile cu ajutorul grupului de telegram Nomad.
Razvan
Unul dintre putinele site-uri romanesti ce abordeaza crypto intr-o maniera punctuala. Direct si la obiect, cele mai bune update-uri pe analiza tehnica, situatii macro economice, starea burselor financiare si dxy. Tutoriale foarte bine structurate atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Pozitii de crypto trading foarte bune. Recomand! Singura persoana din spatiul crypto romanesc pe care o urmaresc..
Adrian

Follow Crypto Nomad: